trasura, turism ecvestru, plimbari cu trasura, inchiriere caleasca trasa de cai, caleasca pentru nunti
ture de turism ecvestru, turism ecvestru, plimbari calare pe cai de rasa, cursuri ecvestre, agrement si plimbari cu caii

Agrement si plimbari cu caii

Agrement sau plimbari cu caii sunt sedinte ce nu vor a tinde catre performanta, ci acele sedinte in care toata lumea cauta relaxare si activitate reconfortanta.

     

       Desi persoanele care opteaza catre acest gen de parte a echitatiei, nu cauta neaparat o frecventa anume pentru aceste activitati, de cele mai multe ori revin constant pentru a beneficia de bunastarea creata de lucrul cu caii.

​     

In afara de sedintele standard de echitatie pe care la regasiti ca descriere in pagina                         , aici se pot incadra plimbarile cu trasura si o parte a turismului ecvestru:

   1. Plimbari cu trasura: reprezinta sesiuni de plimbari cu trasura in zona turistica* in care se afla Academia Ecvestra Mogosoaia, sau chiar posibilitatea de a inchiria trasura pe o anumita perioada de timp, pentru plimbari sau diverse evenimente (nunta, petreceri onomastice, zile de nume, plimbari romantice cu trasura, pentru cupluri si nu numai)

  2.​ Turism Ecvestru: reprezinta sedinte de echitatie in afara Clubului, mai exact cei ce stiu deja cum sa controleze un cal, din saua acestuia, pot beneficia de astfel de Ture de Turism Ecvestru. In astfel de mini-excursii se pleaca organizat, fiecare turist/cursant calare pe cal si un instructor care va fi cel ce merge inaintea grupului pentru siguranta si organizarea traseului, sesiunile pot dura maxim 60 minute si sunt conduse de catre un instructor specializat in Turism Ecvestru.

Nota: * - Obiective Turistice in Mogosoaia: ​​​

               - ​ Lacul Mogosoaia (la 6 metri distanta), ce face parte din Salba de Lacuri Colentina, pe malul caruia se afla Clubul Sportiv Academia Ecvestra Mogosoaia​​​​​​

               - Padurea Motoc Mogosoaia - ce face parte din mult numitii de catre Literatura Romana - Codrii Vlasiei (la ~ 500 m distanta);

               - Stadionul din Mogosoaia - ce gazduieste echipe nationale de fotbal (la ~ 600 metri distanta); ​

               - ​Palatul Brancovenesc din Mogosoaia (la ~ 1 km distanta);

               - Palatul Stirbei din Buftea (~ 6 km distanta).

© 2013 by Herghelia Dulugeac si Academia Ecvestra Mogosoaia, toate drepturile rezervate.