Pensiunea Rider Club***

                      Deviza noastra: Confort plin simplitate!

          - accesibil oricarei persoane ce vrea sa aiba un sejur odihnitor, relaxant si linistit.         Pensiunea Rider Club va intampina cu 15 camere si un total de 37 de locuri. Aici veti gasi cazare in camere de 2, 3 si 4 persoane, decorate in stil rustic cu elemente de decor ce amintesc de echitatie, atent alese pentru confortul turistilor ce ne vor calca pragul. Locatia detine Restaurant propriu, bar, incalzire centrala, aer-conditionat, parcare proprie pazita, internet wireless in spatiile publice. Asigurandu-va de discretie totala si confort, va asteptam sa rezervati spatiul necesar pentru a petrece alaturi de noi sejurul de care aveti nevoie.

IMG_1013.JPG
IMG_1010.JPG
IMG_1025.JPG
IMG_1009.JPG
IMG_1011.JPG
IMG_1022.JPG
Camere de 2 si 3 paturi, duble sau twin de ** si ***
 

          In aceasta structura de cazare puteti gasi camere cu 2 paturi separate***, cu 3 paturi separate** sau camere cu pat dublu*** ideal pentru doua persoane.

          Toate camerele avand vedere catre lac, sunt dotate cu grup sanitar propriu, incalzire centrala, TV + cablu, spatiu de servit masa. Astfel din camera in care sunteti cazati va puteti delecta privind lacul Mogosoaia, Palatul Brancovenesc din apropiere sau flora si fauna zonei inca salbatice din imprejurimi.​

IMG_0963.JPG
IMG_0953.JPG
IMG_0949.JPG
IMG_0950.JPG
IMG_0955.JPG
IMG_0942.JPG
IMG_0943.JPG
Camere duble sau cu pat matrimonial ***

 

     In aceasta structura de cazare puteti gasi camere cu pat dublu, matrimonial, ideale familiilor cu sau fara copii mici.

     Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu, incalzire centrala,  TV si aer conditionat, unele avand chiar si balcon propriu, cu vedere catre lac sau terenul de antrenament al cailor. Astfel din camera in care sunteti cazati va puteti vedea membrii familiei sau prietenii participand la sedinte de echitatie.

Dormitor 1 suita, cazare Mogosoaia
Dormitor 1 suita, cazare Mogosoaia
Dormitor 2, cazare Mogosoaia
Living suita 3 camere
Living suita 2 dormitoare
Living suita, cazare Mogosoaia
Grup sanitar suita 2 dormitoare
Canapea extensibila garsoniera
Pat extralarge garsoniera 3 camere
Dormitor garsoniera 3 camere
Dormitor garsoniera 3 camere
Spatiu de servit masa
Dormitor garsoniera,cazare Mogosoaia
Toaleta hand-made cu oglinda
Grup sanitar garsoniera
Suita si garsoniera ***

 

     In aceasta structura de cazare puteti gasi garsoniere si suite cu 2 si 3 camere, dormitoare cu pat dublu, matrimonial, ideale familiilor cu sau fara copii.

     Garsoniera este un grup de trei camere, fara usi separatoare, are un pat extralarge matrimonial, canapea extensibila si posibilitate de paturi suplimentare la cerere, este dotata cu grup sanitar propriu, incalzire centrala,  TV + cablu, spatiu de servit masa, cofee corner si aer conditionat, cu vedere spre terenul de antrenament al calutilor.

     Apartamentul de trei camere, din care doua dormitoare cu pat dublu si TV, sufragerie cu canapele, TV-plasma, aer conditionat, frigider, office corner, cofee table, baie proprie cu cada, are balcon inchis, vedere panoramica catre curtea locatiei, lac si Palatul Brancovenesc din apropiere.

© 2013 by Herghelia Dulugeac si Academia Ecvestra Mogosoaia, toate drepturile rezervate.