Galerie Foto - Video

Iata cateva imagini din cadrul Clubului Sportiv Academia Ecvestra Mogosoaia, Pensiunea Rider Club*** si Restaurantul La Hanul Boierilor***, pentru a va face o idee despre locatia noastra:

Clubul Sportiv

Academia Ecvestra Mogosoaia - Herghelia Dulugeac


       Coltisor de natura ce confera liniste si buna-dispozitie la doar 15 km de centrul Bucurestiului​, Academia Ecvestra inseamna locul unde inveti tot ce tine de sportul calare si despre minunatul animal ce se numeste CAL, toata lumea are sanse sa iubeasca aceste fiinte curate, numai vointa si rabdare iti trebuie​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.

Pensiunea Rider Club***

         Pensiunea Rider Club va intampina cu 15 camere si un total de 37 de locuri. Aici veti gasi cazare in camere de 2, 3 si 4 persoane, decorate in stil rustic cu elemente de decor ce amintesc de echitatie, atent alese pentru confortul turistilor ce ne vor calca pragul. Locatia detine Restaurant propriu, bar, incalzire centrala, aer-conditionat, parcare proprie pazita, internet wireless in spatiile publice. Asigurandu-va de discretie totala si confort, va asteptam sa rezervati spatiul necesar pentru a petrecealaturi de noi sejurul de care aveti nevoie.

Restaurant
La Hanul Boierilor ***​

     Restaurant - Locatie Evenimente. Restaurantul nostru va sta la dispozitie atat pentru servirea micului dejun si meselor zilnice, cat si pentru organizari de evenimente private sau publice: nunti, increstinari, onomastici, petreceri, conferinte, sedinte, petreceri de Sarbatorile Religioase si Revelion.​

Video 2014

 

 

      Videoclipul piesei "Sunt bine", interpretata de Adda, a fost realizat cu sprijinul Herghelia Dulugeac și Academia Ecvestra Mogoșoaia.

      Calul Elic avand rol secundar a colaborat foarte bine cu toata echipa necesara realizarii acestui video-clip, mare parte filmat in cadrul Clubului Sportiv Academia Ecvestra Mogosoaia, aici aparand si alti cai ai clubului nostru.

Video 2013

 

 

      Emisiunea Draga Mea Prietena, prin reprezentanta ei Cristina Cioran, ne-a facut o frumoasa vizita, pentru a beneficia de o prima lectie de echitatie.

      Calutii nostri au colaborat foarte bine cu toata echipa necesara realizarii acestui reportaj filmat in cadrul Clubului Sportiv Academia Ecvestra Mogosoaia, aici aparand mai multi cai ai clubului nostru. 

© 2013 by Herghelia Dulugeac si Academia Ecvestra Mogosoaia, toate drepturile rezervate.

peisaj pensiune