Lista de preturi camere

Pensiunea Rider Club***

                                              Confort plin simplitate!

          - accesibil oricarei persoane ce vrea sa aiba un sejur odihnitor, relaxant si linistit.         Pensiunea Rider Club va intampina cu 15 camere si un total de 37 de locuri. Aici veti gasi cazare in camere de 2, 3 si 4 persoane, decorate in stil rustic cu elemente de decor ce amintesc de echitatie, atent alese pentru confortul turistilor ce ne vor calca pragul. Locatia detine Restaurant propriu, bar, incalzire centrala, aer-conditionat, parcare proprie pazita, internet wireless in spatiile publice. Asigurandu-va de discretie totala si confort, va asteptam sa rezervati spatiul necesar pentru a petrece alaturi de noi sejurul de care aveti nevoie.

DBL Superior (camera 2,3,4)

Camera dubla superior este mai spatioasa, dotata cu pat matrimonial, aer conditionat, grup sanitar propriu, TV, loc de servit masa, incalzire centrala avand vedere catre terenul de antrenament al cailor si padurea din apropiere si sunt disponibile cu sau fara balcon.

Camera 2 are pat matrimonial si balcon, camera 3 are pat matrimonial fara balcon, iar camera 4 are balcon, doua paturi unite cu posibilitate de twin. Va rugam specificati in formularul de rezervare, nr camerei dorite pentru cazare.

Pret: 200 lei/noapte (fara mic dejun)

DBL sau TWIN (camera 7,8,10,11,12,13,14)

Cazare in camera DBL sau TWIN, cu grup sanitar propriu, TV, incalzire centrala, spatiu de servit masa, vedere catre lacul Mogosoaia si Palatul Brancovenesc.

Aceste camere pot fi cu 2 paturi unite, despartite (camera 10,11,12,13,14), sau twin fara posibilitate de lipire (camera 7,8). Va rugam specificati tipul camerei de cazare dorita in cererea de rezervare.

Pret: 150 lei/noapte (fara mic dejun)

Garsoniera (camera 1)

Garsoniera, este un grup de trei camere, fara usi separatoare, are un pat extralarge matrimonial, canapea extensibila si posibilitate de paturi suplimentare la cerere.

Este dotata cu grup sanitar propriu, incalzire centrala, TV, aer conditionat, spatiu de servit masa si coffee table, are vedere catre terenul de antrenament al calutilor. Va rugam specificati daca doriti paturi suplimentare in camera.

Pret: 300 lei/noapte (fara mic dejun)

Suita (camera 9)

Suita cu doua dormitoare + living, balcon spatios, spatiu de servit masa, vedere larga catre lac, Palatul Brancovenesc si Stadionul FRF Mogosoaia, baie cu cada, TV + cablu, frigider, office-corner, aer conditionat, incalzire centrala.

Aceasta suita are doua camere de dormit separate de livingul generos dotat cu canapea, aer conditionat, frigider, office-corner, TV plasma cu diagonala mare, balcon spatios cu locuri de servit masa si baie cu cada. Are vedere ampla catre Mogosoaia: padure, lac, Palatul Brancovenesc si stadionul de fotbal.

Pret: 450 lei/noapte (fara mic dejun)

Tripla ( camera 5,6,15)

Camera tripla, cu paturi separate, grup sanitar propriu, TV, incalzire centrala.

Camerele 5 si 6 au in dotare doua paturi suprapuse si unul separat, iar camera 15 are trei paturi separate, toate avand vedere catre lacul Mogosoaia. Va rugam specificati in formularul de rezervare tipul de cazare dorita.

Pret: 210 lei/noapte (fara mic dejun)

Please reload

© 2013 by Herghelia Dulugeac si Academia Ecvestra Mogosoaia, toate drepturile rezervate.