Restaurant La Hanul Boierilor ***

Restaurant - Locatie Evenimente. Restaurantul nostru va sta la dispozitie atat pentru servirea micului dejun si meselor zilnice, cat si pentru organizari de evenimente proprii, private sau publice: nunti, increstinari, onomastici, petreceri, conferinte, sedinte etc.

 

restaurant cu capacitate de 250 de persoane, locatie evenimente, nunti, botez, petreceri, onomastici, conferinte, sedinte, team-building, mese private, organizari evenimente
Restaurant cu specific Romanesc si/sau International

 

        Meniul poate include atat preparate Romanesti cat si Iternationale. Colaboram cu bucatari care va pot prepara bucate alese dupa propriul dumneavoastra plac, de la mancare traditional romaneasca, la specialitati din orice varietate de bucatarie.

        Pentru a rezerva locatia pentru diverse evenimente, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Salon/Bar - Locatie de EvenimenteLocatia se poate inchiria sau rezerva pentru diverse activitati, petreceri, evenimente.

        Dispunem de sala dotata cu utilitati pentru 250 de persoane, cu bucatarie proprie, bar, instalatie de muzica ambientala, aer conditionat, TV-plasma, grupuri sanitare (femei, barbati), generator electric propriu, decor specific, personal specializat, parcare pazita sau la cerere: decor, flori si aranjamente profesionale, instalatii de sonorizare si video-proiectie profesionale, artisti, formatii, DJ, MC si dansatori profesionisti.

        Toate acestea va stau la dispozitie pentru organizarea oricarui eveniment important din viata dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.

© 2013 by Herghelia Dulugeac si Academia Ecvestra Mogosoaia, toate drepturile rezervate.